Vliegenramen2021-07-23T09:04:29+00:00

Vliegenramen

Vliegenramen zijn bijna in elke woning onmisbaar. Vliegenramen zijn gemakkelijk te monteren en demonteren, houden vliegen en ander insecten buiten en daarnaast kunt u de kamer er perfect mee verluchten.

Vliegendeuren zijn zeer gemakkelijk als u aan de achterkant van u woning een terras of tuin heeft en in de zomer graag de deur openzet en de frisse buitenlucht laat binnenkomen zonder dat er vliegen of andere insecten de woning betreden. Vliegendeuren kunnen uitgerust worden met enkele interessante opties zodat we voor ieder wat wils kunnen aanbieden. Ze kunnen worden geplaatst met een honden of poezen luik voor uw huisdieren, er kan een pomp op geplaatst worden zodat u de vliegen deur niet altijd moet dicht doen.

Schuifvliegendeuren worden zoals de naam het zegt geplaatst voor een schuifdeur. Ze hebben dezelfde functie als een vliegenraam alleen kan je deze openschuiven. Hiermee kan je ook verschillende uitvoeringen kiezen qua grepen om de schuifvliegendeur te openen, de breedte van het te opengaand deel, op een vaste kader of met een losse rails. Ook hier hebben wij voor ieder wat wils.

Indien u van deze producten meer informatie wenst gelieve niet te twijfelen om ons te contacteren.

Onze contactgegevens:

Facturatie: Steenweg Weelde 112, 2382 Poppel
Kantoren: Kanaaldijk 16D, 2380 Ravels
Tel: +32 (014) 65 89 49
Fax: +32 (014) 65 93 31
E-mail: [email protected]

Onze troeven:

  • Snelle offertedienst
  • Snelle levertijden
  • Eigen productie en plaatsingsdienst
  • CE-Markering