Houten Ramen & Deuren2021-07-23T09:03:21+00:00

Houten Ramen & Deuren

Moeskops beschikt over een uitgebreid gamma aan houten ramen en deuren, al dan niet gelakt.

U kan kiezen uit de gewone standaardprofielen die een strak uitzicht hebben en ideaal zijn voor zowel nieuwbouw als renovatie. Daarnaast beschikken we over profielen met afrondingen zodanig dat een retrostijl gecreëerd wordt.

Een nieuw profiel op deze markt is de ‘COMFORT’. Hierdoor is het mogelijk om ook met houten ramen en deuren passief te bouwen.

Met de juiste lak heeft u ook hier weer weinig tot geen onderhoud aan. Natuurlijk moet hout wel beter onderhouden worden dan PVC en aluminium ramen.

Strak en elegant. Zo kan de Norm-reeks het best omschreven worden. De Norm-reeks heeft zijn plaats in een modern eigentijdse tot de meest klassieke woning en is daarom niet gebonden aan een bepaalde tijdsgeest, noch specifieke bouwstijl.

Voor wie de franjes van de Retro-en Pastorij-reeks teveel van het goede vindt, is het Norm-raam dus een uitstekende keuze. Of u kiest deze reeks als basis voor uw eigen invulling door hulp-en sierprofielen uit de andere reeksen naar believen te combineren. Zo kan deze reeks optioneel voorzien worden van extra profielen zoals makelaars, waterneuzen, sierneuzen, steenlijsten, …

De afwatering wordt standaard uitgevoerd met waterkapjes maar kan ook perfect blind ontwaterd worden dmv speciale neuzen, dorpels, ….

De comfort-reeks lijkt visueel erg veel op de Norm-reeks en kan daarom net als de Norm-reeks geplaatst worden in elke bouwstijl en is eveneens niet tijdsgebonden.et grote verschil is echter de bredere sectie van de blindkader en vleugel, welke 68mm is voor de Comfort-reeks en 58mm voor de Norm-reeks.

Dit laat een hogere glasdikte toe tot 36mm waardoor driedubbel(drievoudig) glas (4-12-4-12-4) tot de mogelijkheden behoort. De Comfort-reeks heeft twee dichtingen voor een optimale sluiting. De Comfort-reeks is dan ook een duurzaam alternatief voor houtskeletbouw en lage energiewoningen.

Deze reeks kan verder optioneel voorzien worden van extra profielen zoals makelaars, waterneuzen, steenlijsten, …

Ook de afwatering kan op verschillende wijzen uitgevoerd worden.

Klassiek, stijlvol, sierlijk, statig en met het nodige oog voor detail. De Retro-reeks straalt op een stijlvolle wijze klasse uit en past zowel in statige herenhuizen, als landelijke woningen. De sierneus- en makelaar, de steenlijst en het diamantje dragen daar als extra visuele accentueringen toe bij.

Onze troeven:

  • Snelle offertedienst
  • Snelle levertijden
  • Eigen productie en plaatsingsdienst
  • CE-Markering